A coaching az ügyféllel való partneri együttműködés, egy olyan gondolatébresztő, provokáló és kreatív folyamatban, amely arra inspirálja az ügyfelet, hogy szakmai és személyes szempontok alapján a legtöbbet hozza ki magából.

A coaching jelen- és jövőfókuszú, tudatosságot fejlesztő, cselekvésorientált folyamat. Ha a jelenben vannak elakadásaid, nyitott vagy az önmagaddal való munkára, és ezért megteszed a szükséges lépéseket is, akkor a coaching egy remek eszköz lehet számodra. Töltsd ki az alábbi tesztet, hogy megtudd, hogy készen állsz-e a közös munkára!

Az International Coaching Federation (ICF), a legnagyobb nemzetközi coach szervezet) által ACSTH szinten akkreditált Life Coaching képzést végeztem el a Magyarországon már másfél évtizede működő Antener Kft.-nél, és emellett folyamatban van az ICF ACC minősítésem. Emellett rendelkezem több képesítéssel is, például szintén az Antener Kft-nél végzett Business Coaching képesítéssel, és az UCI (Universal Coach Institute) Certified Life Coach és Certified Solution-Focused Coach akkreditációkkal. Munkám során az ICF Etikai Kódexet és az ICF által meghatározott coaching kompetenciákat követem.

Az Etikai Kódex egy olyan iránymutatás, ami az ICF szakemberek számára biztosítja az etikus magatartást minden olyan helyzetben, amikor e minőségükben lépnek fel. Az Etikai Kódexben meghatározott normák kiterjednek az ügyfelek iránti, a coachingmunka és -teljesítmény iránti, a szakma iránti, és a társadalom iránti felelősségvállalásra. Én ez alapján az Etikai Kódex alapján dolgozom.

Az első közös alkalmunk - ún. intro ülés -, ingyenes és kötelezettségektől mentes, és azt a célt szolgálja, hogy meg tudjuk ismerni egymást, tudj mesélni a hozott témádról, és át tudjuk beszélni a közös munka alapjait. Amennyiben mindketten elköteleződünk a közös munka mellett, egy coaching szerződés aláírását követően indulnak az előre megbeszélt, online videóhívás formájában történő alkalmak. Előre megbeszéljük az alkalmak számát, időpontját, ami természetesen igény szerint módosítható a későbbiekben. A folyamat lezárását megelőzően megállapodunk abban, hogy mikor legyen a lezáró ülésünk, ami struktúrájában kissé eltér a többi alkalomtól, célja a folyamat áttekintése, összegzése, tiszta lezárása. Ezt követően, amennyiben nyitott vagy rá, egy visszajelzést kérek tőled. Természetesen ha a későbbiekben szükséged lenne a támogatásomra, a közös munka folytatódhat.

A díjazást és a fizetés mikéntjét illetően is fontosnak tartom a partnerséget, ezért ezeket közösen, az Intro videóhívásunk során egyeztetjük le. Mivel külföldi székhellyel rendelkező vállalkozó vagyok, a számlázás EUR alapú. Az egyszerű fizetés érdekében az oldalamon található Fizetési oldalon tudsz bankkártyával fizetni a biztonságos Stripe szolgáltatón keresztül, aminek a linkjét a későbbieken fogom megosztani veled.

Nagyon örülök, ha tetszenek az olvasottak! Ha készen állsz a közös munkára, a legegyszerűbb, ha egyből foglalsz egy időpontot az Intro videóhívásra a lenti gombra kattintva!


Maradt még kérdésed?

Írd meg nekem!